dilluns, 7 de maig del 2018

Una setmana i marxem!

Sí, la veritat es que en tenim moltes moltes ganes... sí, sí, tal com ho llegiu, les Tortugues tenim moltes ganes de marxar cap a Mas Banyeres on passarem tres dies d'allò més divertits! I clar, el primer què necessitem es saber què ens caldrà posar a la maleta i això és el que hem començat a parlar avui tots junts i així aquest proper cap de setmana us podrem ajudar a preparar la motxilla per marxar! 

Abans però, que us sembla si us mostrem on anirem? Estugue atents es veu una vaca i ens haureu de dir on!





Què us sembla? Molt xula oi? Doncs bé, ara que ja sabeu on anem us hem d'explicar abans de la maleta que allà ja hi tenim un amic, en Tronqui, un tronc molt divertit què ens va enviar un mail !!!




I ara sí, ara que ja heu vist el mail anem a per la maleta.... 




Doncs sí: sac de dormir, 1 pijama ( i 1 de recanvi per si un cas), la llanterna, sabatilles, l'osset de peluix, la roba de dimarts, la roba de dimecres, una muda de recanvi, gorra, sabates de recanvi, el necesser  amb raspall i pasta de dents, una tovallola petita, el raspall o pinta per pintar-nos, colònia... i i important la cinta de color groc que haurem de posar a la maleta i què ens donaran dijous! 

El proper pas serà omplir la maleta oi? No us preocupeu, nosaltres us ajudarem!

Petonets!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada