divendres, 2 de febrer del 2018

Screem Man

Les tortugues aquesta setmana hem estat molt afortunats i ahir vam poder tornar anar al teatre i en aquesta ocasió vam visitar el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) i a la Sala Taller vam gaudir de Screen Man. 




Quan ser diferent es converteix en una gran virtut.

" El protagonista d’aquest espectacle habita un univers particular en el qual juga amb les imatges i les transforma. De sobte apareixerà Pomodoro, un petit ésser que començarà sent una projecció per convertir-se en un titella real, i aquesta visita alterarà la rutina del nostre protagonista. S’encetarà així una estreta relació de confiança i solidaritat, que donarà pas a la recerca d’un somni comú sota el cel estrellat."




(imatge de la web del TNC)



En Pomodoro té un somni, ser pallasso, però els seus i els companys de l'Escola no l'ajuden gaire, més aviat podríem dir que s'enriuen d'ell, però sort en Pomodoro amb l'ajuda de l'home pantalla lluitarà pels seus somnis i aconsegueix el que es proposa: tenir el seu propi circ i és que ningú ha de deixar que els altres el facin petits, sinó que cal lluitar per aconseguir allò que ens proposem fins aconseguir-ho. 

Com ja sabeu no vam poder fer cap recull fotogràfic durant l'espectacle, però us hem de dir que va ser fascinant, ens va agradar moltíssim!!!

Petonets plens de somnis que de ben segur lluitant i avançant farem realitat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada