divendres, 16 de febrer del 2018

Festa de la Pau i Drets de l'Infant 2018

Avui les Tortugues hem viscut un dels dies més especials del tot el curs:  El dia de la Festa de la Pau i Drets de l'Infant, festa que han organitzat els alumnes de 3r d'ESO que han preparat diferents tallers vinculats al coneixements dels Drets de l'Infant que nosaltres ja vam començar a descobrir fa uns dies tot jugant al Memory dels Drets de l'Infant. 
















Doncs bé avui els nostres companys més grans ens han fet gaudir a tots amb uns tallers molt xulos, on hem buscat l'amor, on ens hem pintat, hem jugat, hem saltat i hem dibuixat!
















































Ens ha encantat conèixer a la Carla, l'Àlex, l'Èlia, en Joan, l'Stevenson... amb ells el matí ha passat d'allò més ràpid i diuen que quan el temps passa ràpid es perquè és bo el que passa i segurament poder compartir instants amb tots els companys ho és oi? 


























El matí ha acabat amb una rotllana màgica i música i a la tarda hem baixat a Bruniquer i allà hem pogut veure que han fet els més grans i una vegada més compartir instants amb els grans i sobretot compartir rialles, mirades, somriures.... instants únics i irrepetibles!






Si voleu veure més imatges i n'hi ha moltes podeu anar a la web de l'Escola i a l'apartat de mèdia en podreu veure moltes! 



MOLTS PETONETS!!!

2 comentaris: