dijous, 12 de setembre del 2013

Primer dia superat!!!

Sí, sí!!! Hores d'ara ja podem dir que tenim el nostre primer dia a P3 superat!!! Ha estat un dia ple d'emocions! Un dia especial, tant per als grans com per als petits!!! 

La majoria hem arribat ben d'horeta a l'escola on ja hem trobat a la Patrícia i la Vanessa amb la classe preparada per trobar-nos-hi ben a gust de d'un primer moment!!! Alguns hem estat més tímids i ens ha costat una miqueta més deixar-nos anar, però poc tots ens hem anat relaxant i tret d'alguna llagrimeta ben aviat ens hem convertit ja en súper pintors i han començat ja les primeres aventures!

Hem conegut a la Marieta vola vola, que serà amiga nostra durant el curs i amb ella ens començat a presentar i a conèixer-nos un mica millor!!! 

En Marcel amb la Marieta

Hem descobert que a la majoria ens agrada la xocolata i a poquets la verdura i parlant de menjar ha arribat el moment de l'esmorzar que ens ha donat força per poder sortir al pati i passar-ho d'allò més bé! Ens trobem tan a gust a la classe que alguns fins i tot ja comencem a fer càrrecs sense parlar-ne i netegem les taules i recollim la classe en acabar d'esmorzar... 



Tenim molta gana!!!

Comencem?

N'hi ha que ja han acabat!!!

Tot ben net!!! 

I després d'esmorzar cap al pati i res millor que una mica de moviment per veure que en el nostre primer pati ha estat d'allò més "tranquil"!





Heu vist que tranquils oi?   Hem compartit les joguines i hem començat fer els primers contactes amb els altres, encara de manera molt tímida, però jugant és molt més fàcil! 
El matí ha passat molt ràpid i fins i tot hem tingut temps de fer els nostres primers quadres!!! Es nota que estem a la classe dels Pintors!!!

Els Pintors molt concentrats

I per seguir el dia recuperem forces tot dinant llenties i truita i alguns fins i tot estem tant cansats que ens quedem ben adormits en acabar de dinar!!!

I si al matí hem estat d'allò més contents i en marxa aquesta tarda hem seguit en la mateixa línia i hem fet una estona de plàstica! Hem pintat amb ceres els titelles dels pintors i les pintores i ara ja tenim tot la nostra titella per poder jugar a casa!!! Així tothom sabrà que som la classe dels Pintors de l'Escola Patufet!!!

Quins titelles tan xulos!!!
Ah! per cert, no podem acabar sense ensenyar-vos la samarreta tant xula que portava avui la Lola, una bona manera d'iniciar el dia al Patufet!

La Lola i en Patufet

I ja ho veieu, un dia ple, molt ple d'emocions i moments que de ben segur ja no oblidarem! Avui hem començat una nova etapa i la nostra motxilla de viatge ja s'ha començat a omplir, avui les aventures dels Pintors ja s'han iniciat i de ben segur que serà una viatge molt molt divertit i ple de llum, alegria, somriures i moments únics i irrepetibles! 

Ens veiem demà!!! 

Petonets de molts colors!!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada